fbpx

Ασφάλεια

Η ασφάλεια προηγείται της διασκέδασης!

Κατά την είσοδο στον χώρο του Funmily, θα συναντήσετε στην πόρτα του καταστήματος υπάλληλο security για την ασφάλεια του χώρου, ο οποίος ελέγχει ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από τον χώρο μας.

Διαθέτουμε ειδικά ταμπελάκια αναγνώρισης παιδιού. Το παιδί στον χώρο μας μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα, ώστε να απολαμβάνει τις διάφορες δραστηριότητες, πάντα κάτω από την επίβλεψη και καθοδήγηση του προσωπικού μας, γι αυτό με το που μπαίνετε στο Funmily παρέχουμε ένα βραχιολάκι και μία αντίστοιχη κάρτα σε εσάς και το παιδί σας. 

                                                         

Έτσι για να πάρει μία μητέρα ή ένας πατέρας το παιδί τους και να φύγουν θα πρέπει να ταιριάζουν απαραιτήτως τα νούμερα μεταξύ τους.

Το προσωπικό μας είναι ειδικά εκπαιδευμένο, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τυχόν αντίξοες συνθήκες (επιθετικά παιδιά, πρώτες βοήθειες).

Όλο το προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο με σύστημα ενδοεπικοινωνίας, το οποίο συντελεί στην άμεση και γρήγορη συνεννόηση/εξυπηρέτηση.

Ο εσωτερικός χώρος του Bistro-Cafe διαθέτει οθόνες απ’όπου μπορείτε, ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε το παιδί σας.

                         Μένουμε Ασφαλείς» – Τα μέτρα Δημόσιας Υγείας από τη Δευτέρα 4/5 ...

Οδηγίες για την ασφαλή λειτουργία του Funmily / COVID 19

 

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που σε αυτήν την δύσκολη περίοδο, είμαστε απόλυτα έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Κι αυτό,  γιατί, για πάνω από δύο χρόνια, και χωρίς να είναι υποχρεωτικό για τον κλάδο μας (εστίαση / παιδότοπος),  διαθέτουμε πιστοποίηση HACCP,  με αριθμό βεβαίωσης, 20249, σύστημα διασφάλισης ασφαλείας τροφίμων (όχι απλά υγιεινής).

Έτσι το προσωπικό μας είναι ΗΔΗ εκπαιδευμένο σε όλες τις πρακτικές που μας έχουν προσκομιστεί από τον ΕΟΔΥ

 

 

 • Υπεύθυνος/η του Funmily με αρμοδιότητα και καθήκον ενημέρωσης κι εκπαίδευσης προσωπικού, επισκεπτών και γονέων σχετικά με όρους λειτουργίας και μέτρα υγιεινής, ορίζονται : Γιώργος Παπασπύρου & Μαρία Σιμιτσή.  Σε περίπτωση μη φυσικής παρουσίας στον χώρο αναλαμβάνει η Βασιλική Βούρα.
 • Η ενημέρωση/εκπαίδευση του προσωπικού ενισχύεται με την συνεχόμενη συνεργασία μας, με επόπτη υγείας, ο οποίος πραγματοποιεί εκπαιδεύσεις κι ελέγχους σε εβδομαδιαία βάση.
 • Η Βασιλική Βούρα, παρακολουθεί καθημερινά την εφαρμογή των μέτρων κι οδηγιών και η Επόπτης Υγείας σε εβδομαδιαία βάση.
 • Το εκπαιδευμένο μας προσωπικό ήταν και θα είναι περισσότερο αριθμητικά από το απαιτούμενο, με στόχο την σωστή λειτουργία του χώρου.
 • Το προσωπικό μας, πριν την είσοδό του στις εγκαταστάσεις του Funmily, θερμομετρείτε.
 • Οι τυχόν προμηθευτές που παραδίδουν προμήθειες στον χώρο μας, φορούν μάσκες και παραμένουν στην είσοδό μας, για μόνον τον χρόνο παράδοσης/εκφόρτωσης.
 • Σε όλους μας τους χώρους, υπάρχουν αναρτήσεις σχετικά με την ενημέρωση/εκπαίδευση /ευαισθητοποίηση του προσωπικού μας και των επισκεπτών.

 

 

 • Η προσέλευση των παιδιών και των συνοδών τους θα γίνεται σταδιακά και μετά από κράτηση (είτε τηλεφωνική είτε με μήνυμα).
 • Τα παιδάκια που εισέρχονται στις εγκαταστάσεις μας , θα θερμομετρούνται, και σε περίπτωση θερμοκρασίας άνω των 37,4 +C, θα τους αποτρέπεται η είσοδος. Συστήνεται στους συνοδούς να γίνεται θερμομέτρηση, στο σπίτι, πριν την προσέλευση στις εγκαταστάσεις μας, προς αποφυγή δική τους ταλαιπωρίας.
 • Στην είσοδο, εκπαιδευμένο προσωπικό θα προσκομίζει στους συνοδούς ερωτηματολόγιο, σχετικά με ύπαρξη συμπτωμάτων και ιστορικό επαφής, το οποίο θα υπογράφεται και θα συμπληρώνει ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, ημερομηνία και ώρα επίσκεψης.
 • Με την είσοδο των επισκεπτών στον χώρο μας, θα παρακαλούσαμε για την άμεση / ορθή απολύμανση των χεριών. Υπάρχουν συσκευές με αντισηπτικό σε όλους μας τους χώρους.  Σε περίπτωση που δεν εντοπίσετε συσκευή, απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε υπάλληλό μας.
 • Ο εσωτερικός μας παιδικός χώρος, ήταν και είναι απόλυτα ασφαλής.  Τα παιχνίδια μας και οι δραστηριότητες που προσφέρονται στον εσωτερικό κι εξωτερικό μας χώρο λειτουργούν κανονικά.
 • Τα παιδάκια, ανεξάρτητα ηλικίας, θα συνοδεύονται από τους συνοδούς τους, οι οποίοι και θα επιμελούνται και θα διασφαλίζουν την ορθή χρήση σαπουνιού ή αντισηπτικού.
 • Σε περίπτωση εκδήλωσης εδεσμάτων ενηλίκων από μπουφέ, το σερβίρισμα γίνεται μόνον από δικό μας προσωπικό , με όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις/οδηγίες.
 • Το παιδικό φαγητό ΠΑΝΤΑ δινόταν σε ατομικά πιάτα , από δικό μας προσωπικό.
 • Τα τραπεζομάντηλα που τοποθετούνται στα τραπέζια  (εκδήλωση βαφτίσεων) , πλένονται στους 60+C και τα runner / διακοσμητικά γλαστράκια, απολυμαίνονται πριν την τοποθέτηση  και μετά το πλύσιμο.
 • Στον χώρο μας, υπάρχουν κάδοι για την ρίψη προστατευτικών γαντιών και μασκών.  Παρακαλούμε να γίνεται αποκλειστική χρήση για τα συγκεκριμένα αντικείμενα.
 • Το Funmily ακολουθεί κι όλο το πρωτόκολλο που αφορά σε χώρους εστίασης.

 

 

Είμαστε εδώ, μαζί σας, για να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για όλη την οικογένεια.

Η συνεργασία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Για ότι επιπλέον θελήσετε, χρειαστείτε, παρατηρήσετε….εννοείται ότι είμαστε ΠΑΝΤΑ στην διάθεσή σας.